Mattopesula Helsingissä 

Ota yhteyttä

Mattojen pesu pesulassa

Pesula Easy Wash on Helsingin Töölössä toimiva mattopesula. Meillä maton pesu onnistuu joko itsepalveluna tai palvelupesuna, joten voit pestä mattosi itse tai jättää sen henkilökuntamme hoidettavaksi. Tarjoamme joustavaa ja laadukasta pesulapalvelua yli 20 vuoden kokemuksella.

Täyden palvelun mattopesu

Hoidamme ammattitaidolla mattojen kone- ja laakapesut kuivatuksineen ja kotiinkuljetuksineen. Mattopesulassamme on käytössä nykyaikaiset ja tehokkaat koneet, jotka pesevät matot ja muut isot kodin tekstiilit ekologisesti ja nopeasti. Pesemme matot huolellisesti niiden yksilöllisten pesuohjeiden mukaan, niin että matto tulee puhtaaksi sekä säilyttää samalla muotonsa ja laatunsa.

 

Mattopesu

alk. 12,60 € / m²

Pesemme

  • Puuvillamatot

  • Räsymatot

  • Plyysimatot

  • Silkkimatot

  • Kaksipuoleiset matot

  • Kemiallista pesua vaativat matot

Mattojen kuljetuspalvelu

Täyden palvelun pesulana tarjoamme pestäville matoille kuljetuspalvelun pääkaupunkiseudun alueella. Halutessasi kuljetuspalvelumme noutaa maton ja tuo sen takaisin pestynä ja kuivattuna.

Tule käymään toimipisteessämme Helsingin Töölössä ja kerro, kuinka voimme palvella. Ota yhteyttä!

Tervetuloa palveltavaksi

Haluamme tarjota asiakkaillemme joustavaa ja ammattitaitoista pesulapalvelua. Käytössämme ovat nykyaikaiset pesukoneet, tehokkaat ja ympäristöystävälliset pesuaineet sekä osaava henkilökunta. 

Tule käymään toimipisteessämme Helsingin Töölössä ja kerro, kuinka voimme palvella.

Ota yhteyttä!